Skip to main content

AURA

NOKIA AURA SMART SLEEP SYSTEM

AURA er et helt nyt og innovativt søvn tracker, som måler dine søvnvaner og giver dig et overskueligt og informativt overblik over dine søvnvaner. Teknologien går i sin enkelthed ud på at du lægger en lille luft pude under madrassen, efter tilslutning til AURA  kan systemet registrerer dine sovevaner gennem madrassen. På den måde er den ingen ledninger eller andet, som kan generer under søvnen.

En af de bedste features ved AURA er, at den måler sig frem til, hvor du er i din søvn cyklus og vækker dig på lige præcis det  tidspunkt, som gør at din opvågning bliver så behagelig som mulig. Her ønsker man, at undgå, at blive vækket når man er i dyb søvn – sker det vil dagen som oftes blive lang at komme igennem – du får så at sige “det forkerte ben ud af sengen”.

AURA måler simpelthen, hvornår det vil være optimalt for dig at stå op.

FUNKTIONER
Aura Smart Sleep System kan dog mere end det idet det har både et Fall asleep og et Wake Up program indbygget – og du kan indstille AURA lige efter dine behov.

Fall Asleep systemet – programmerer så at sige din hjerne til at give efter for søvnen ved at opbygge ubevidste nye rutiner, AURA giver et tilpasset lys og noget tilpasset musik, som er blevet videnskabelige bevist skal give en langt bedre søvn.

Wake Up systemet er ligesom fall asleep systemet, men beregnet til en behagelig opvågnngb. Når du vågner giver AURA dig et lys som svarer til solens opstående som vi fik dengang vi var urmennesker og blev vækket af naturen du kan også indstille tilhørende lyde, således at du sikre at du vågner optimalt. Du får på denne måde mere ud af din morgen, og vågner på den helt rigtige måde.

 

Når du skal sove forberedes din krop og hjerne, AURA simulerer  en solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne, at det er nat og du skal sove. SU kan supplere med meditations lyde og om aftenen som. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove.

Køb  AURA  her ….

eller book en søvncoaching med brug af AURA her

så får du udover AURA en personlig SLEEPMAPPING…

 

Wellness Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *