Skip to main content

Tag: Wellness Teknologi

AURA

NOKIA AURA SMART SLEEP SYSTEM

AURA er et helt nyt og innovativt søvn tracker, som måler dine søvnvaner og giver dig et overskueligt og informativt overblik over dine søvnvaner. Teknologien går i sin enkelthed ud på at du lægger en lille luft pude under madrassen, efter tilslutning til AURA  kan systemet registrerer dine sovevaner gennem madrassen. På den måde er den ingen ledninger eller andet, som kan generer under søvnen.

En af de bedste features ved AURA er, at den måler sig frem til, hvor du er i din søvn cyklus og vækker dig på lige præcis det  tidspunkt, som gør at din opvågning bliver så behagelig som mulig. Her ønsker man, at undgå, at blive vækket når man er i dyb søvn – sker det vil dagen som oftes blive lang at komme igennem – du får så at sige “det forkerte ben ud af sengen”.

AURA måler simpelthen, hvornår det vil være optimalt for dig at stå op.

FUNKTIONER
Aura Smart Sleep System kan dog mere end det idet det har både et Fall asleep og et Wake Up program indbygget – og du kan indstille AURA lige efter dine behov.

Fall Asleep systemet – programmerer så at sige din hjerne til at give efter for søvnen ved at opbygge ubevidste nye rutiner, AURA giver et tilpasset lys og noget tilpasset musik, som er blevet videnskabelige bevist skal give en langt bedre søvn.

Wake Up systemet er ligesom fall asleep systemet, men beregnet til en behagelig opvågnngb. Når du vågner giver AURA dig et lys som svarer til solens opstående som vi fik dengang vi var urmennesker og blev vækket af naturen du kan også indstille tilhørende lyde, således at du sikre at du vågner optimalt. Du får på denne måde mere ud af din morgen, og vågner på den helt rigtige måde.

 

Når du skal sove forberedes din krop og hjerne, AURA simulerer  en solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne, at det er nat og du skal sove. SU kan supplere med meditations lyde og om aftenen som. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove.

Køb  AURA  her ….

eller book en søvncoaching med brug af AURA her

så får du udover AURA en personlig SLEEPMAPPING…

 

Wellness Teknologi

WELLNESS TEKNOLOGI HJÆLPER DIG MED AT SOVE.

Vi fører markedets førende produkter inden for Wellness teknologi. Og hvad er så wellness teknologi ? Wellness teknologi er moderne “tracking” produkter – produkter der kan logge informationer om dit helbred og dit bevægelsesmønster, men også din søvn – vægtkurve og dit blodtryk. Vigtige informationer som gør, at du kan tage hånd om dit eget helbred og følge med i hvordan din krop rent faktisk præsterer og hvordan din udvikling går hvis du er igang med at ændre vaner.

Lider du af rygsmerter eller søvnløshed, så er det i høj grad vaner der skal ændres for, at du kan få det bedre, men det er bare slet ikke nemt – og du er ikke den eneste der har problemer med, at ændre dine vaner – for vaner er vaner… men hjælpen er nær, du kan med stor sikkerhed få hjælp med de forskellige wellness produkter der findes på markedet og som der hele tiden udvikles på.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og giver dig viden om brug af disse indenfor:

Søvnmonitorering

Blodtryksmonitorering

Vægt monitorering

Aktivitetsmonitorering

 

AURA – er et søvnfasevække ur og en søvn terapi lampe i samme produkt som hjælper dig med at falde i søvn, måler din søvnkvalitet og vækker dig (din hjerne) på en ikke stressende måde, når den tændes kører den et søvnprogram som en simuleret solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne at det er nat og du skal sove. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove, AURA anvendes bla. I vores søvncoaching program.