Skip to main content

En seng i Verdensklasse

Oversigt over Madrasser

E – Elsatisk, Everlife-betræk
Elastisk, tilpasningsdygtig, bæredygtig. Everlife madrasbetræksmaterialet er et ekstremt spidselastisk overmateriale. Som samme med den øverste overflade af madraskernen former sig til følsom støtte til kropskonturen. Det smukke strejf på overfladen afslører ikke oprindelsen af ​​dette materiale:
E – 100% genanvendeligt
Det specielle garn, der anvendes, er lavet af 100% genbrugte plastikflasker. Denne reference yder et så stort bidrag til bæredygtighed og ressourcebevarelse. Efter endt levetid kan de anvendte polyesterfibre genbruges 100 %.
E – 100% polyester (genanvendt)
Kan vaskes ved 40 °C, ikke egnet til tørretumbler. Samlet set er dette betræk særdeles nemt at håndtere takket være dets todelte design og tørrer hurtigt efter vask.
PV – Prikket jersey quiltet med PES-fleece
Dette møbelstof med et karakteristisk prikmønster er en rigtig allrounder. Korssyningen bringer forskellige zoner i spil. Skulderzonen er tydeligt synlig og giver mulighed for bedre synkning på grund af den større sømafstand. Quiltningen med polyesterfleece skaber en luftig struktur, der både sikrer god aircondition og bringer en vis hygge til overfladen.
PV – med quiltet fyld
Stof sammensætning: Yderstof: 60% polyester, 40% viskose Quiltet fyld: 400 g/kvm PES fleece Bundstof: 100% polyamid kan vaskes ved 40 °C, ikke egnet til tørretumbler

Særligt luftventilerende betræk

AV – Luft ventilerende med klimafleece
Airvent-ydermaterialet viser, hvad det kan: De mange små grå vinduer er lufthuller i stoffet. Dette betyder lille modstand for luft, der strømmer igennem. Denne effekt fortsætter i den quiltede klimafleece: Den luftige struktur muliggør hurtig udveksling af fugtige luftmasser.
AV – Dette betræk er særligt åndbart
Ekstra nem at vaske og tørrer derefter hurtigt. AV-coveret er samlet som et udskifteligt cover: Det betyder, at den er nem at skifte og også kan kombineres med andre betræk på hver side. Betræks sammensætning: Yderstof: 65% polyester, 35% viskose Quiltet fyld: 480 g/kvm komfort polstring klima fleece Bundstof: 100% polyamid kan vaskes ved 60 °C, ikke egnet til tørretumbler
MV – Microtencel quiltet med fleece
Fremstillet ved hjælp af en speciel strikkemaskine, har Microtencel fire gange så mange sting som normale yderstoffer. Dette giver dette stof en meget fin og hyggelig overflade. Fugt absorberes på overfladen, fordeles meget godt og kan hurtigt fordampe. Takket være quiltningen med komfortdæmpet klimafleece og dens vaskbarhed er den også ideel til personer med husstøvallergi.
MV – egnet til folk med husstøvallergi
MV-betrækket er et udskifteligt betræk: Det betyder, at den er nem at skifte og også kan kombineres med andre betræk på hver side. Betræk sammensætning: Yderstof: 70% polyester, 30% microtencel Quiltet fyld: 480 g/kvm komfort polstring klima fleece Bundstof: 100% polyamid kan vaskes ved 60 °C, ikke egnet til tørretumbler

Madras Kernen i Lattoflex

Clima-Cell (patenteret)
Clima-Cell – Består af PUR (polyurethan) skum. Skum materiale udviklet af Lattoflex
Eftergivende men samtidig fast
Med ClimaCell opnår man en eftergivende men alligevel fast fornemmelse, som giver en mærkbar behagelig trykaflastet liggeposition. Det åbne cellevæv i ClimaCell giver en perfekt “air-condition” i materialet dvs. luftgennemstrømningen er optimal.
Individuel valg af hårdheden i madrassens kerne
Din Lattoflex madras afhænger af dine personlige behov: Om den er blød (H1), medium (H2), fast (H3) eller ekstra fast (H4) afhænger af din personlige præference, din højde og din kropsvægt.

Madrassens opbygning

Den 3-delte struktur
Sikrer en stabil støtte til ryggen og en meget aflastende liggefølelse. Du kan frit tilvælge en faster skum ved sædekant, dette gør det lettere for dig at sidde ned og rejse dig – anbefales til ældre samt personer med handikap og personer der er længe om at komme igang f.eks personer med forskellige typer af gigt.
Skulderzone
Skulderzone i begge ender – så madrassen kan vendes – Optimal trykfordeling øger blodcirkulationen og mindsker problemer med at falde i søvn og forblive i søvn
Det 3-delt betræk
Passer i enhver vaskemaskine, de fleste betræk kan vaskes ved 40 grader for ideel hygiejne. Nogle kan vaskes ved 60 grader – det anbefaler vi til personer med allergi 3D-ventilationen forhindrer at der sker en varmeopbygning i madrassen, selv når du ligger ned i længere tid.

Bestem selv hårdheden i madrassen

For at en seng kan blive den bedst egnede for lige præcis din ryg og det du forbinder med et behagelig leje, så skal den også kunne være meget individuel i forhold til madrassens hårdhed.

En madras, der er for blød, er lige så forkert som en, der er for hård. Kun den rigtige madras tillader din rygsøjle at ligge lige, når du ligger på siden!

 • H1

  Den bløde madras

 • H2

  Den medium faste madras

 • H3

  Den faste madras

 • H4

  Den ekstra faste madras