Skip to main content

7-grunde-din-seng-kan-vaere-aarsagen-dine-rygsmerter

7 Grunde til at din seng kan være årsagen til dine rygsmerter

Indholdet i indlægget her er blevet skabt og testet med omhu. Den er baseret på min egen viden og Lattoflex erfaringer med rygsmerter i gennem tiden.

Det vil glæde mig, hvis “7 grunde til din seng kan være årsagen til dine rygsmerter” kan hjælpe dig.
Denne vejledning må du gerne dele, gemme og printe ud.

Jeg vil gerne påpege, at det ikke er tilladt at manipulere i tekster eller tekst dele
af teksten eller på nogen måde, at redigere eller ændre. Det er forbudt at bruge til kommercielle formål.

God fornøjelse

Anne Walther

Indhold

  1. Lær her hvordan du kan undgå de typiske fejl, som ofte fører til rygsmerter .
  2. Syv grunde til, at din seng kan være årsagen til din rygsmerter .
  3. Hvor lang tid ligger du i din seng ?
  4. Hvordan kan du genkende en kvalificeret senge forhandler?

Lægen, der ikke kunne hjælpe sin patient med sine smerter, og fik kappet hovedet af. Utænkeligt?
I dag ja, men ikke i det gamle Ægypten. Da en Farao havde halshugget hans personlige læge, fordi denne ikke kunne hjælpe ham af med hans rygsmerter – da ser man hvad rygsmerter kan fører med sig.
Årsagerne til rygsmerter kan være meget forskellige. Alene på Amazon, er der 75 sider med tilbud fra rådgivere, som beskæftiger sig med rygsmerter og ryg træning.

Der er kost tips, øvelser til kontoret, ryg-kurser af enhver art. Sikker på at du kender til rygsmerter allerede: Da rygsmerter ligger på førstepladsen som den største folkesygdom til dato.

Der er mange årsager: stress, betændelse i sener og muskler samt, væv, dårlig kost, manglende motion, dårlige siddestillinger og ikke mindst stillesiddende arbejde ved et skrivebord og meget mere.

Selv i den traditionelle medicin kan man ikke altid pege på de reelle årsager til rygsmerter, og med piller, behandles ikke årsagen, men blot symptomerne. Og når du ser på indlægssedlen over bivirkningerne, så kan du sikkert godt få et koldt gys ned ad ryggen.

Selv i den traditionelle medicin kan man ikke altid pege på de reelle årsager til rygsmerter, og med piller, behandles ikke årsagen, men blot symptomerne. Og når du ser på indlægssedlen over bivirkningerne, så kan du sikkert godt få et koldt gys ned ad ryggen.

Desværre går det tit sådan at man symptombehandler i stedet for at finde årsagen til smerten, også kan du gå fra læge til, den næste terapeut en anden behandler etc.

Du bombarderes med reklamer der tilbyder alle mulige plastre, cremer til at sætte på eller smøre sig med.
Men løsningen er tættere på, end du tror. Faktisk viser flere undersøgelser, at den største årsag til rygsmerter er ofte din egen seng. Log ind for at læse hvorfor

Rygsmerter, Seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *