Skip to main content

Wellness Teknologi

WELLNESS TEKNOLOGI HJÆLPER DIG MED AT SOVE.

Vi fører markedets førende produkter inden for Wellness teknologi. Og hvad er så wellness teknologi ? Wellness teknologi er moderne “tracking” produkter – produkter der kan logge informationer om dit helbred og dit bevægelsesmønster, men også din søvn – vægtkurve og dit blodtryk. Vigtige informationer som gør, at du kan tage hånd om dit eget helbred og følge med i hvordan din krop rent faktisk præsterer og hvordan din udvikling går hvis du er igang med at ændre vaner.

Lider du af rygsmerter eller søvnløshed, så er det i høj grad vaner der skal ændres for, at du kan få det bedre, men det er bare slet ikke nemt – og du er ikke den eneste der har problemer med, at ændre dine vaner – for vaner er vaner… men hjælpen er nær, du kan med stor sikkerhed få hjælp med de forskellige wellness produkter der findes på markedet og som der hele tiden udvikles på.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og giver dig viden om brug af disse indenfor:

Søvnmonitorering

Blodtryksmonitorering

Vægt monitorering

Aktivitetsmonitorering

 

AURA – er et søvnfasevække ur og en søvn terapi lampe i samme produkt som hjælper dig med at falde i søvn, måler din søvnkvalitet og vækker dig (din hjerne) på en ikke stressende måde, når den tændes kører den et søvnprogram som en simuleret solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne at det er nat og du skal sove. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove, AURA anvendes bla. I vores søvncoaching program.

Søvn, Wellness Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *