Skip to main content

Tag: Søvn

Søvn og Psyken

Placerat dolor, lacus euismod amet vitae ac, sodales libero amet viverra leo sagittis et. Vel augue sem elit tristique tempor, nullam lectus, ullamcorper tellus lobortis a risus, feugiat felis vel aliquam quam nullam adipiscing. Erat tincidunt dis quis mi ut, vestibulum odio purus arcu tincidunt dignissim sapien, dolor viverra orci wisi augue, pede lobortis ipsum. Lorem a, nulla non justo arcu non sodales, turpis convallis sed fusce purus natus quisque. Nunc aliquam orci luctus ligula ullamcorper fringilla, cras sit pellentesque sed est, lectus pretium, libero ut libero mattis massa est ultricies.

Læs videre

Wellness Teknologi

WELLNESS TEKNOLOGI HJÆLPER DIG MED AT SOVE.

Vi fører markedets førende produkter inden for Wellness teknologi. Og hvad er så wellness teknologi ? Wellness teknologi er moderne “tracking” produkter – produkter der kan logge informationer om dit helbred og dit bevægelsesmønster, men også din søvn – vægtkurve og dit blodtryk. Vigtige informationer som gør, at du kan tage hånd om dit eget helbred og følge med i hvordan din krop rent faktisk præsterer og hvordan din udvikling går hvis du er igang med at ændre vaner.

Lider du af rygsmerter eller søvnløshed, så er det i høj grad vaner der skal ændres for, at du kan få det bedre, men det er bare slet ikke nemt – og du er ikke den eneste der har problemer med, at ændre dine vaner – for vaner er vaner… men hjælpen er nær, du kan med stor sikkerhed få hjælp med de forskellige wellness produkter der findes på markedet og som der hele tiden udvikles på.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og giver dig viden om brug af disse indenfor:

Søvnmonitorering

Blodtryksmonitorering

Vægt monitorering

Aktivitetsmonitorering

 

AURA – er et søvnfasevække ur og en søvn terapi lampe i samme produkt som hjælper dig med at falde i søvn, måler din søvnkvalitet og vækker dig (din hjerne) på en ikke stressende måde, når den tændes kører den et søvnprogram som en simuleret solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne at det er nat og du skal sove. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove, AURA anvendes bla. I vores søvncoaching program.

Sleepmapping

SLEEPMAPPING er vores system hvor vi kortlægger “mapper” din søvn.

Søvnløshed – en rigtig dræber…

SØVN COACHING kan hjælpe dig

Anne Walther er certificeret søvnvejleder fra Center for Stress og Trivsel i København. Vi har fokus på søvnkvalitet. Vi tror på at livskvalitet og et godt helbred starter med en god søvn.

En sund søvn er kilden til velvære og en sund livsstil. Alligevel sover mange mennesker ikke nok og ikke godt. Rigtig mange er slet ikke klar over konsekvenserne ved for dårlig søvn og for mange negligeres søvnen. Ved at få sat fokus på søvnen og ved at ændre dine vaner, kan du forbedre søvnen og med få ændringer få øget energi og velvære.

Mange af os bliver desperate og søger hjælp til at falde i søvn ved f.eks. sovepiller eller måske alkohol. Den ene er ikke særlig effektiv, hvis det er et længerevarende problem, og den anden nedsætter søvnkvaliteten og søvnlængden. Er du idag bruger af disse to metoder, anbefaler vi at du søger hjælp hos vores søvnvejleder. Du kan godt lære at sove igen.
I vores Søvn Coaching Program, tester vi dig med vores eget udviklede “sleep mapping” system. Inkluderet i vores søvn coaching, anvender vi nyeste teknologi på området, hvor vi hjælper dig til at få sat fokus på din søvn, prioritere den og lære hvordan du kan optimere søvnen.

Med en komplet søvn analyse og personlige tips til en bedre søvn, kan du tage kontrol over din søvn, stress og restitution. En personlig konsultation vil guide dig til sundere søvnmønstre og hjælp dig til at sikre at værdiskabelsen også forankres i dagligdagen.

BESTIL TID TIL EN PERSONLIG KONSULTATION I SØVN VEJLEDNING MED
SLEEP MAPPING V/ ANNE WALTHER

Kontakt: Anne Walther

Mobil: 402525293
Telefon . 77 34 79 00
E-mail · awl.backandmind.dk

Søvn

Søvnen er altafgørende for dit generelle velbefindende. Søvn er vigtig for din krop og trivsel, under søvnen føres du gennem flere forskellige søvnstadier i løbet af natten, hvor af REM-søvn spiller en afgørende rolle.

– Så vigtig er REM-søvn for dig

 

Det er ikke ligegyldigt, hvor længe du sover og hvor tungt du sover. Sover du kun nogle få timer om natten eller når du kun den lette søvn, som betyder at du ofte vågner og vender og drejer dig om natten, så kan det have stor betydning for din præstations- og koncentrationsevne i det daglige og for dit generelle helbred. Søvnen skal du se som en mulighed for optimering af kroppens funktioner og hjælp-til-selvhjælp.

REM-søvn er vigtig for dig. den reparerer din krop og optimerer din mentale ydeevne. REM-søvn er at sammenligne med de hjernebølger som du har haft i vågen tilstand, men under REM-søvn er alle muskler i din krop helt afslappet. REM-søvn kan kendes ved at det er her man kan se fine hurtige øjenbevægelser som ofte forbindes med drømmeri.

Førende amerikanske forskere har i en undersøgelse konkluderet at REM-søvn er medvirkede til at opgradere (rense) vores hjerne. Det er under REM-søvn, at vi finder løsninger på vores daglige problematikker. Det er under REM-søvn at vi forbedrer vores kreativitet og problemhåndtering.

Vi bliver faktisk bedre og mere omgængelige mennesker, når vi har fået vores søvn.  REM-søvn har vist sig at optimere vores mentale ydeevne og problemløsning med op mod 40%. En person der når sin REM-søvn stadie vil være mere afslappet og mindre opfarende.