Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/www/sleepmapping.dk/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Søvn monitorering

Der findes flere forskellige måder at måde din søvn på, fra de meget avancerede til de mindre avancerede, hvor søvn overvågningen er skjult i at almindeligt ur.

Vi fører disse ure som idag produceres af NOKIA

NOKIA ACTIVITY STEEL

NOKIA ACTIVITY SAPPHIRE SMART WATCH

NOKIA STEEL HR

NOKIA AURA – er meget meget mere

AURA – er et søvnfasevække ur & en søvnterapi lampe i samme produkt, produktet anvender vi i vores coaching sessions og du kan naturligvis vælge at købe det efter endt testperiode, vi ved det vil hjælpe dig med at falde i søvn, du kan måle din søvnkvalitet og så bliver du vækket på en måde du aldrig har prøvet før og det er faktisk en del af din nye forbedrede søvnkvalitet når AURA vækker dig (eller din hjerne) på en ikke stressende måde, når den tændes kører den et søvnprogram som en simuleret solopgang (med blåt lys)

Når du skal sove forberedes din krop og hjerne, AURA simulerer  en solnedgang – det røde lys fortæller din hjerne, at det er nat og du skal sove. SU kan supplere med meditations lyde og om aftenen som. Om morgenen vækkes du modsat, af et blåt/hvidligt lys som langsomt stiger i styrke. Det er et super produkt som virkelig kan nulstille din søvn så du igen kan sove.

Vil du vide mere om AURA eller booke en søvncoaching så se mere her…

Mærkater:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *